Laatste alarmering:
Datum 19|11 Tijd 22:31:07 13991 Rit 131977 Zeewolde Corridor 3893BC Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 1

Traumaheli LifeLiner 1

woensdag 22 november 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|11

NIJKERK - Dinsdag omstreeks 19.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade melding aan de Meinsstraat in Nijkerk. Ter plaatse bleek het te gaan om een boom die door onbekende reden is omgevallen bovenop een auto.

 

Niemand is bij het incident gewond geraakt. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag de boom in stukken gezaagd waarna de stam op het laatst van het dak werd verwijderd.

 

Bergnet heeft het voertuig afgesleept.

GISTEREN 21|11

AMERSFOORT - Op de kruising van de Ringweg Randenbroek en de Mendelssohnstraat in Amersfoort heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn twee voertuigen betrokken.

 

De schade aan beide voertuigen is fors. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

GISTEREN 21|11

GARDEREN - Brandweer en dierenambulance werden dinsdagavond naar de Paleisweg in Garderen gestuurd voor een kat in de boom.

 

De kat was met de ladder niet bereikbaar dus heeft men de hoogwerker uit Barneveld laten komen. De kat rende echter weg nog voor de hoogwerker aanwezig was. Hij rende zelf via de ladder naar beneden en ging ervandoor.

GISTEREN 21|11

HOOGLAND - Dinsdag 21 november aan het einde van de middag is brand ontstaan in de schoorsteen van een hoekwoning aan de Beukenlaan in Hoogland. De brandweer is met onder andere een hoogwerker ter plaatse en gaat de schoorsteen controleren vanuit deze hoogwerker.

 

Waarschijnlijk zal een schoorsteenveger op een later moment een uitgebreide controle uitvoeren.

1/1

GISTEREN 21|11

BARNEVELD - Als je vaak slecht uitgerust wakker wordt, last hebt van vermoeidheid, concentratieproblemen en hoofdpijn overdag, dan kan het zomaar zijn dat je een van de 600.000 tot 800.000 onontdekte patiënten bent met slaapapneu. Bij ApneuCentrum Nederland in Barneveld kunt u nu terecht om dit te laten onderzoeken en behandelen.

 

In het kort houdt slaapapneu in dat u ademstops heeft gedurende de nacht. Slaapapneu houdt in:

  • Ademstops gedurende de nacht
  • Niet uitgerust wakker worden
  • (Luid) snurken
  • U merkt het niet tijdens het slapen (uw partner vaak wel)
  • Slaperigheid tijdens ...

MAANDAG 20|11

BARNEVELD - Op de A30 bij Barneveld is maandagavond een ongeval gebeurd. Het ongeval gebeurde rond 19:30 uur op de snelweg tussen Lunteren en Barneveld. Er vielen bij het ongeval geen gewonden.

 

Twee personenauto's kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Beide auto's kwamen in de tegengestelde richting tot stilstand. Eén auto kwam in de bossage tot stilstand en een tweede auto kwam in de middenberm tot stilstand.

 

De auto in de middenberm kwam vast te zitten met het wiel onder de vangrail. Vanwege de berging van beide auto's werd de snelweg korte tijd ...

MAANDAG 20|11

BARNEVELD - Op de Plantagelaan in Barneveld is maandagmiddag flinke schade ontstaan bij een kop-staart botsing. Het ongeval gebeurde rond 16:30 uur net voor de rotonde met de Churchillstraat. Twee auto's raakten bij het ongeval betrokken.

 

Eén persoon is onderzocht in de ambulance, maar de verwondingen bleken mee te vallen en hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De exacte oorzaak van het ongeval is onduidelijk, mogelijk dat het slechte weer mede-oorzaak is. De voorste auto had lichte schade en kon op eigen kracht verder. De achterste auto was dusdanig beschadigd dat deze is ...

VRIJDAG 17|11

AMERSFOORT - Op donderdag 16 november vond tussen 12.15 en 12.30 uur, een poging tot straatroof plaats in de Cabotstraat. Het slachtoffer werd aangesproken door twee jonge mannen die hem in eerste instantie op weg leken te helpen, maar hem daarna in de steeg hem van zijn tassen wilden beroven.


In hun poging de man te beroven ontstond er in een steeg in de Cabotstraat een worsteling, waarbij het slachtoffer op de grond viel en een klap in het gezicht kreeg. Het slachtoffer verweerde zich flink en maakte daarbij kennelijk voldoende kabaal, want de berovers gingen er zonder buit te voet en ...

DONDERDAG 16|11

BARNEVELD - In het weekend van vrijdagavond 1 tot en met maandagochtend 4 december 2017 wordt het treinverkeer stilgelegd. Dan worden funderingspalen voor het tunneldak aangebracht en damwanden voor de graafwerkzaamheden geslagen. De omleidingsroutes kunt u bekijken op www.harselaartunnel.nl.

 

De werkzaamheden zijn ook live te volgen via de webcam op www.harselaartunnel.nl. Op deze website ziet u ook de komende werkzaamheden, de omleidingen voor auto's, fietsers en voetgangers en meer.

 

Komt u kijken?

De gemeente Barneveld stelt op zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 ...

Meer artikelen