Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:44:32 Br Wegvervoer Flevoplein Zeewolde Incgrp02 254531 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerder 1 Brandweer Zeewolde Flevoland
zaterdag 23 september 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|09

VOORTHUIZEN - Bij een frontale aanrijding op de Molenweg is vrijdagavond veel schade ontstaan. Bij het ongeval raakte niemand ernstig gewond. Wel was de schade aan beide voertuigen groot.

 

Een van de betrokken auto's was een zogenoemde MMBS (Motorvoertuigen Met Bepekte Snelheid). De Molenweg in Voorthuizen was enige rijd afgesloten voor verkeer.

GISTEREN 22|09

BARNEVELD - De Diamonds vrouwenconferentie is voor meiden en vrouwen van alle leeftijden en iedereen is welkom. 'Er hebben zich inmiddels meer dan 400 vrouwen aangemeld,' aldus Ilona Paauwe, oprichter van Diamonds en samen met haar man senior pastor bij DoorBrekers.

 

'We komen als vrouwen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. Niet vanuit rebellie of een soort feminisme. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en ...

1/1

GISTEREN 22|09

ZEEWOLDE - Op woensdag 20 september 2017 in de namiddag heeft de politie samen met de toezichthouders van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi-en Vechtstreek en Staatsbosbeheer in de bossen gelegen aan de Ooievaarsweg in Zeewolde een volgroeide hennepplantage aangetroffen.


Op dat moment waren twee personen de wietplanten aan het toppen. De twee personen ter zake vermoedelijke overtreding van de Opiumwet aangehouden.

 

Op donderdag 21 september in ochtend is in het bos gelegen aan de Bingelweg in Zeewolde een hennepplantage aangetroffen.

 

Er was een persoon aanwezig bij ...

1/1

GISTEREN 22|09

BARNEVELD - De brandweer van Barneveld is vrijdagmorgen vroeg uitgerukt voor een woningbrand.

 

Omstreeks 05:40 uur kwam er een melding van een woningbrand aan De Driest. Bij aankomst bleek het gelukkig mee te vallen. Het bleek te gaan om kortsluiting in de meterkast veroorzaakt door lekkage op 1e verdieping.

GISTEREN 22|09

Eline Zom is 31 jaar en woont in Barneveld. Ze is getrouwd met Frank en trotse moeder van drie kinderen. Op de vraag of ze ook een baan heeft antwoordt ze: ,,Ik ben gezinsmanager, dat klinkt wat luxer dan huisvrouw". Midden in de nacht stuurde ze een mailtje naar de redactie van het Barneveld Magazine. Tot haar eigen verbazing werd ze uitgekozen. Om half tien werd Eline verwacht bij Salon Uniek.

 

Ze wil graag eens iets anders, maar de durf was er nooit. ,,Ik ben aan gemoedigd door familie en vrienden. Ik wil graag een aantal kilo afvallen en ben toe aan een nieuwe look. Als je wilt ...

DONDERDAG 21|09

ZEEWOLDE - Op de Ganzenweg in Zeewolde zijn donderdag 21 september zes voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Daarbij is tenminste één persoon gewond geraakt.

 

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.00 uur. Een opgeroepen traumahelikopter bleek achteraf niet nodig te zijn. De weg is compleet afgesloten. Het verkeer wordt over de parallelweg geleid.

1/1

DONDERDAG 21|09

BARNEVELD - De gemeente Barneveld heeft de afgelopen jaren – samen met VluchtelingenWerk Barneveld en Welzijn Barneveld – vele tientallen statushouders opgevangen, gehuisvest en een integratieproject aangeboden. De ‘coaches vestiging’ en de ‘taalcoaches’ speelden daarbij een belangrijke rol. Zij begeleiden de statushouders vanaf het moment dat zij in Barneveld arriveren zo’n acht maanden waarna de statushouders hun plekje in Barneveld moeten hebben gevonden.

 

VluchtelingenWerk Barneveld kan voor de komende tijd nieuwe coaches vestiging en taalcoaches gebruiken. ...

GISTEREN 22|09

AMERSFOORT - Het onderzoek naar de dode man uit Polen, die werd aangetroffen in het water langs de Nijverheidsweg-Noord, is afgerond. Onderzoek heeft aangetoond dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.

 

Op zondagochtend 17 september werd een 25-jarige Poolse man dood aangetroffen in het water. Een voorbijganger zag die ochtend onbeheerde spullen liggen langs de waterkant. Vervolgens vonden brandweerduikers na een zoekactie het lichaam van de eigenaar van de spullen in het water. Rechercheonderzoek wees uit dat er geen aanwijzingen zijn van een misdrijf, waarmee het ...

DONDERDAG 21|09

BARNEVELD - Op vrijdag 6 oktober is het Seniorendag. Nieuw dit jaar is dat de organisatie ervoor gekozen heeft Seniorendag niet alleen in Barneveld maar ook in diverse buitendorpen te organiseren. In Kootwijkerbroek, Garderen, Zwartebroek, Stroe maar ook in Voorthuizen en Barneveld heeft de organisatie een leuk programma voor senioren samengesteld. 

 

Heeft u geen vervoer? Bel Automaatje: (0342) 745004. 

 

Het programma op 6 oktober is als volgt:
Van 9.30 uur – 12.00 uur: in De Belleman in Zwartebroek en in de Bibliotheek in Barneveld. 
Van 13.30 uur – 16.30 ...

Meer artikelen